Von Schafen, Perlen und Häusern INKPEN, Mick Jesus erzählt

Die Gleichnisgeschichten der bekannten Kinderbuchautoren im Sammelband. In einfachen Worten berichten sie vom verlorenen Schaf, der wunderbaren Perle oder dem Haus auf dem Felsen. Dazu kommen wunderschöne, farbige Illustrationen, die die Erfahrungswelt der Kinder ab 3 Jahren aufnehmen.

Zu diesem Buch gibt es Quizfragen bei Antolin.de - jetzt mit Lesen punkten!
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 16,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis