Mag ik zolang dan Vader zeggen? Jan van der Graaf bijzondere gebeden

Geloven als een kind is kinderlijk eenvoudig als je deze gebedenbundel van Jan en Marijke van der Graaf leest. Vol vertrouwen in god verhalen de gebeden over kleine en grote levensvragen. In de gedichten klinkt meer dan 40 jaar pastoraal werk van dit herdersechtpaar door. De gedichten gaan over hun persoonlijke geloof en over de mensen die aan hun geestelijke zorg waren toevertrouwd. Het was een bonte stoet die over de drempel van hun gastvrije woning stapte voor een bak koffie, een maaltijd, een gesprek of gebed. Hoe heftig ook, altijd was er een luisterend oor en een liefdevolle ontvangst. Voor veel mensen was het de enige plek waar ze onvoorwaardelijk terecht konden. Iedere avond voor het slapen, brachten Jan en Marijke al deze gasten in gebed bij hun hemelse vader, als schapen naar de schaapskooi. ‘Mag ik dan zolang vader zeggen?’, is een hommage aan een leven lang leven met god.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 19,90
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis