Ik word een ster Jantien Belt

Doris wil heel graag een ster worden, net als Beyoncé en Britney. Want als je een ster bent, dan sta je in de bladen. Dan willen alle meisjes je vriendin zijn en worden alle jongens verliefd op je. En je vader en moeder? Die vinden jou een wonderkind! Doris droom lijkt werkelijkheid te worden als ze zich aanmeldt voor Swingteens, een soort Idols, maar dan voor kinderen van tien tot vijftien jaar. Wie wint, wordt een ster, dat hebben ze beloofd! Doris denkt dat ze meer aandacht zal krijgen van haar moeder als ze ergens heel goed in is. En misschien is ze dan voor een keer ergens beter in dan haar vriendin Laura. De oproep voor Swingteens komt als geroepen. Maakt Doris een kans? En is beroemd zijn wel zo leuk?
Let op, dit is een ebook!
Voorraad:
Ebook
Verkrijgbaar in
Online
Prijs:
€ 6,49
Voorraad:
Levertijd:

Direct te downloaden

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis