Carte blanche Jeffery DEAVER

Oorlogvoering heeft een heel ander karakter gekregen. De vijand trekt zich niet veel meer van de regels aan. In sommigem kringen wordt gedacht dat ook wij andere regels moeten gaan volgen. Na zijn diensttijd in Afghanistan wordt James Bond in Londen gerekruteerd door een nieuwe geheime dienst, die past bij de wereld van na 11 september: volledig onafhankelijk en opererend buiten alle overheidsdiensten om. Het doel: het rijk beschermen op welke manier dan ook. Een noodoproep dwingt Bond een etentje met een prachtige vrouw voortijdig af te breken. Er is een elektronisch bericht ontcijferd dat er later die week een aanslag zal volgen. Het aantal doden zal in de duizenden lopen. Agent 007 krijgt carte blanche om alles te doen wat nodig is om deze aanslag te verijdelen en het rijk te beschermen. In 2004 won Jeffery Deaver de Crime Writers Association Ian Fleming Steel Dagger Award voor zijn boek Brandend ijs. Op dat moment had hij nog geen enkel vermoeden dat zijn dankwoord, waarin hij sprak over zijn levenslange bewondering voor het werk van Ian Fleming, zou leiden tot het verzoek om een nieuwe James Bond-thriller te schrijven. Jeffery Deaver is de internationale bestsellerauteur van 28 thrillers en is vooral bekend van zijn thrillers met Kathryn Dance en Lincoln Rhyme in de hoofdrollen. Hij heeft talloze prijzen op zijn naam staan en woont in North-Carolina. Met James Bond deelt hij zijn voorliefde voor snelle auto's, skieën en whisky.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis