Mijn Pyreneeen JOOSTEN, T. een fotografische impressie

Het hart van Ton Joosten ligt in de Pyreneeën. Door de jaren heen is hij langzaam onder de indruk geraakt van de ruwe schoonheid van deze ongenaakbare bergwereld. Hij is toegankelijk, maar niet platgetreden, heeft oneindig gevarieerde berglandschappen, een rijke flora en fauna, markante bergtoppen, diep uitgesneden kloven, meer dan 2500 bergmeren en een groot aantal wandelplaatsen. Ton Joosten komt al meer dan 22 jaar in de Pyreneeën. Hij kent alle gebieden als zijn broekzak en schreef er onder andere een aantal wandelgidsen over. Dat hij de pracht van de Pyreneeën in mooie foto's weet vast te leggen bewijst hij met Mijn Pyreneeën.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis