Gedenk te sterven KELLY, Jim

Nieuwe thriller over het rechercheursduo Shaw en Valentine. In 1992 verdwijnt de vijftienjarige Norma Jean spoorloos. Nooit wordt er nog enig levensteken van haar vernomen. Exact achttien jaar later wordt het lichaam van Norma's tweelingbroer uit de verzengende hitte van een verbrandingsoven gehaald. Als de verkoolde resten van zijn lichaam worden onderzocht blijkt dat zijn dood geen ongeluk was. Maar is er enig verband met de verdwijning van zijn zusje? Voor Shaw en Valentine is het de meest uitdagende zaak die ze ooit gehad hebben. Naarmate ze dichter bij de waarheid komen, wordt de grond ze heter onder de voeten.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

In goede staat

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis