Het uiterlijk behang KUITERT, Lisa bevat: Sprekende boekdelen ; De spijkerbroek te midden van driedelig grijs ; Een sieraad voor de huiskamer ; Een vangnet voor moderne schrijvers ; Het uiterlijk belang

[1e druk]. Vormg.: Rudo Hartman. Een alternatieve literatuurgeschiedenis en bibliografisch historisch overzicht van series en reeksen van Nederlandse uitgevers en boekenclubs in de genoemde periode. Geïllustreerd met zwart-wit afbeeldingen van covers. Met literatuurlijst, bronnenopgave en register. Duur en éénmalig project; vijf deeltjes, fraai vormgegeven in gebonden, ingenaaide, gelumbeckte en integraalband samengevoegd in schuifdoos naar ontwerp van Jan Cremer. Als nieuw.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 24,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 26,45
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis