Het verlichte pad LAMA, D. Dalai & JINPA, G. Thupten

In Het verlichte pad legt de Dalai Lama de beginselen van het boeddhisme uit. Hij laat ons kennismaken met enkele basisprincipes, zoals de Vier Edele Waarheden van de Boeddha. Daarnaast leert hij ons o het leven in een bredere context te zien, om zo onze wijsheid en compassie te vergroten. Met ontwapenende humor en eerlijkheid legt hij uit hoe wij met problemen kunnen omgaan, hoe we vrienden kunnen maken en gelukkig kunnen worden.
Tenzin Gyatso, Zijne Heiligheid de Veertiende Dalai Lama, is de spiritueel leider van het Tibetaanse volk. Zijn inspanningen voor de mensenrechten en wereldvrede hebben hem internationale erkenning opgeleverd. Bij Uitgeverij BZZT H verschenen vele boeken van en over de Dalai Lama, waaronder Open je hart, De kunst van het vergeven en De kunst van het geluk.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis