Leadership Excellence LANDSBERG, Thomas Damran Wirkungsvolle Führung durch Achtsamkeit

LEADERSHIP EXCELLENCE

Wirkungsvolle Führung durch Achtsamkeit

Der Jahreskurs für die moderne Führungskraft

Ein kraftvolles Arbeitsbuch mit wechselnden Übungsplänen für effektives Selbstmanagement & Mindfulness

Dieses Buch richtet sich an Führungskräfte aller Hierarchieebenen - als auch an Menschen, die lernen möchten, sich selbst klarer zu führen und mit sich und Ihrer Welt im Einklang zu sein.

Autor:
Thomas Damran Landsberg

Achtsamkeitslehrer & Leadership-Coach
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 32,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 10 tot 12 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis