Zwarte tranen LANOYE, T.

Katrien Deschryver is de ultieme conformiste. Zij speelt elke rol die de wereld achter haar schoonheid vermoedt: fee of heks, heldin of heks, en niets daartussenin. Zo shciet ze, bij een jachtongeval in Zuid-Frankrijk, haar echtgenoot Dirk Vereecken dood omdat ze denkt dat hij een everzwijn is. Thuisgekomen en beschuldigt van moord, voelt ze zich geen misdadigster maar een martelares. Haar drie kinderloze tantes en haar zwakzinnige moeder, haar broers, haar zus Gudrun en de paranoïde onderzoeksrechter Willy De Decker, allen zijn ze even conformistisch en contactgestoord als zij. Ook haar oom, de industrieel en bullebak Leo, en zelfs haar vader Herman, de verfijnde ex-minister en bankier, maken haar tot de zondebok van hun tekortkomingen. Zo wordt haar verhaal dat van een uiteenvallende familie in een uiteenvallend land in het hart van Europa. Het leven als gezien door een caleidoscoop: versplinterd, aandoenlijk en leeg.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis