Zwarte tranen LANOYE, T.

Katrien Deschryver is de ultieme conformiste. Zij speelt elke rol die de wereld achter haar schoonheid vermoedt: fee of heks, heldin of heks, en niets daartussenin. Zo shciet ze, bij een jachtongeval in Zuid-Frankrijk, haar echtgenoot Dirk Vereecken dood omdat ze denkt dat hij een everzwijn is. Thuisgekomen en beschuldigt van moord, voelt ze zich geen misdadigster maar een martelares. Haar drie kinderloze tantes en haar zwakzinnige moeder, haar broers, haar zus Gudrun en de paranoïde onderzoeksrechter Willy De Decker, allen zijn ze even conformistisch en contactgestoord als zij. Ook haar oom, de industrieel en bullebak Leo, en zelfs haar vader Herman, de verfijnde ex-minister en bankier, maken haar tot de zondebok van hun tekortkomingen. Zo wordt haar verhaal dat van een uiteenvallende familie in een uiteenvallend land in het hart van Europa. Het leven als gezien door een caleidoscoop: versplinterd, aandoenlijk en leeg.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis