In de dakgoot + DVD LAU, The muziekverhalen in mono en zwart-wit

In de dakgoot beschrijft een kleine odyssee van een zanger: twaalf lange meters kruipt hij in het holst van de nacht over het dak van de Holiday Inn in Leuven. Op zijn tocht – langs ramen waarachter hotelgasten snurken, muziek luisteren, de liefde bedrijven – wordt hij vergezeld door een schutsengel, met wie hij van gedachten wisselt over muziek en muzikanten: Tom Waits, Jacques Brel, Herman Brood, Keith Moon, Jim Morrison, Maria Callas. Waarom zijn zangers zoals ze zijn? Wat drijft muzikanten om met deze mensen te willen werken, laat staan ze te begeleiden?

Tussen de bedrijven door vertelt de licht benevelde zanger zijn eigen verhaal: de lange weg van de dorpsfanfare naar de grote podia van de Lage Landen. Zal hij zijn doel – een volmaakt contrapunt met een hemelse celliste – bereiken? Of valt hij naar beneden, om roemrijk zijn laatste noot te zingen?

In de dakgoot zit boordevol verhalen, anekdotes, angst en euforie, maar verhaalt ook hoe het is frontman te zijn, hoe een zanger waakt voor afbraak en de angel erin probeert te houden, hoe het is om duetten te zingen, en om solo te opereren.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Incl. DVD

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis