Jouw Zwangerschapgids LAVERY, S. & DUNCAN, P.

Heb je een kinderwens of ben je zwanger? Deze handzame gids bevat heldere adviezen over vruchtbaarheid, informatie bij elk trimester van je zwangerschap en een goede voorbereiding op de bevalling. Met aandacht voor lichamelijke veranderingen en zwangerschapskwaaltjes, maar ook met voedingsadviezen en rustgevende oefeningen. Zo kun je deze unieke periode positief en bewust beleven.
Een compacte en tegelijkertijd uitvoerige bron die je overal mee naartoe kunt nemen, om op elk gewenst moment te raadplegen.
Auteurs Sheila Lavery en Pippa Duncan zijn deskundig op het gebied van traditionele en alternatieve gezondheidszorg. Zij publiceerden meerdere boeken over zwangerschap en kinderen.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis