Hot kid LEONARD, E.

Het zijn de roerige jaren dertig van de twintigste eeuw en de straten van Oklahoma worden overspoeld door coole auto's, rivaliserende bendes, illegale kroegen, mooie meisjes en bloederige schietpartijen. Carl Webster is hard op weg om een van de bekendste U.S. marshals van Amerika te worden en wil niets liever dan wraak nemen op Emmett Long, de man die ooit voor zijn ogen een meedogenloze moord pleegde. Tegelijkertijd maakt Carl jacht op Jack Belmont, een rijkeluiszoon en een voortvluchtige bankrover die erop uit is Staatsvijand Nummer E te worden. Tony Antonelli, een journalist van True Detective Mystery ruikt dat er sensatie in de lucht is en volgt beide mannen op de voet. Als Jack plotseling de aandacht trekt van Nestor Lott, een koelbloedige moordenaar met een klein leger huurlingen, dreigt de klopjacht uit te lopen op een explosie van geweld. De vete tussen Jack en Carl bereikt een hoogtepunt, en beide zullen niet rusten voor ze de ander voorgoed uitgeschakeld hebben. Ze worden echter continu in hun plannen gedwarsboomd door domme huurmoordenaars, doortastende vrouwen en hun eigen blinde ambitie.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Company of Books uitgave uit 2006

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis