Pocussprookjes / 1 De wraak van Sikke Neur + website www.pocus.nl LEUNISSEN, J.

Een jongen, genaamd Pocus, die woonde in het koninkrijk Lahama. Pocus werd als baby bij het koninklijk paleis te vondeling gelegd. Eenmaal grote geworden vraagt hij zich steeds af wie en waar zijn ouders of familie zijn, maar niemand kan hem antwoord geven. Tenslotte gaat hij op reis om uit te vinden waar hij vandaag komt. Onderweg helpt hij mensen en dieren, hij lost problemen op maar of hij zijn familie vindt blijft nog maar de vraag.

In deel 1: De wraak van Sikke Neur gaat Pocus op zoek naar een man voor prinses Anana. Niemand wil met haar trouwen omdat ze zo'n vreselijke neus heeft. Ook voorkomt Pocus een oorlog tussen Graaf Jajo en Hertog Punckel en ontmoet hij Knuf, een groene bosdwerg uit het Euvelhoutse Bos, die zijn beste vriend wordt.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 5,00
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis