Pocussprookjes / 1 De wraak van Sikke Neur + website www.pocus.nl LEUNISSEN, J.

Een jongen, genaamd Pocus, die woonde in het koninkrijk Lahama. Pocus werd als baby bij het koninklijk paleis te vondeling gelegd. Eenmaal grote geworden vraagt hij zich steeds af wie en waar zijn ouders of familie zijn, maar niemand kan hem antwoord geven. Tenslotte gaat hij op reis om uit te vinden waar hij vandaag komt. Onderweg helpt hij mensen en dieren, hij lost problemen op maar of hij zijn familie vindt blijft nog maar de vraag.

In deel 1: De wraak van Sikke Neur gaat Pocus op zoek naar een man voor prinses Anana. Niemand wil met haar trouwen omdat ze zo'n vreselijke neus heeft. Ook voorkomt Pocus een oorlog tussen Graaf Jajo en Hertog Punckel en ontmoet hij Knuf, een groene bosdwerg uit het Euvelhoutse Bos, die zijn beste vriend wordt.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 5,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis