Wie vermoordde Daniel Pearl ? Levy, B.-H. druk 1

Met afgrijzen herinneren we ons de beelden die in februari 2002 werden uitgezonden en die de voltrekking lieten zien van het doodvonnis van Daniel Pearl, de Amerikaanse journalist die in Karachi werd ontvoerd en daarna onthoofd door een stel godsdienstfanaten. Geobsedeerd door deze barbaarse moord op een journalist van de Wall Street Journal, die zowel joods als vriend van de Arabische moslimwereld was, stelde de Franse filosoof en romanschrijver Bernard-Henry Lévy zijn eigen onderzoek in. Dat voerde hem van Karachi naar Londen, van Serajevo naar Dubai, van Kandahar naar Los Angeles en weer naar Karachi. Hij volgde dezelfde weg die het slachtoffer en zijn beul hadden afgelegd. Hij vond de getuigen, de hoofdrolspelers en de plaatsen waar het was gebeurd. Hij werd geconfronteerd met een wereld vol fanatisme en bloeddorstige hartstochten, van gevaarlijke manipulaties en leugens van de Staat. Hij kwam in aanraking met een verward terrorisme met verbluffende vertakkingen en uiterst bedenkelijke medeplichtigen. Na elke etappe van zijn onderzoek in de wereld van de nieuwe 'bezetenen' bleven er twee vragen over: Wie heeft in werkelijkheid Daniel Pearl vermoord? Welk geheim was hij op het spoor toen zijn moordenaars hem de keel doorsneden? Lévy raakt er in dit boek, dat een combinatie is van onderzoeksjournalistiek, detective en roman, van overtuigd dat de moordenaar van Pearl in dienst was van de Pakistaanse geheime dienst en dat uiteindelijk in Pakistan de mondiale oorlog tegen het terrorisme gewonnen of verloren zal worden.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 18,45
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis