Wereldschokkende gebeurtenissen MAASBACH, David. Jezus komt terug

Onthullingen van wereldschokkende gebeurtenissen die de wereld definitief naar het einde zullen leiden
“Met dit boek wil ik u helpen om de geheime, symbolische en mysterieuze taal van de Bijbel over de eindtijd te begrijpen en te verstaan. Ik zal u vanuit de Bijbel laten zien hoe regeringen, koninkrijken, oorlogen en gebeurtenissen deze wereld definitief naar het einde zullen leiden. De Bijbelse profetieën onthullen wereldschokkende gebeurtenissen die het leven hier op aarde voor alle mensen drastisch zullen doen veranderen. Het is echter niet mijn bedoeling om de aangehaalde Bijbelteksten te verklaren, maar meer om ze toe te passen op de grote problemen waar wij als individu en de wereld als geheel mee worden geconfronteerd. Ik ben ook overtuigd van de grote verantwoordelijkheid die christenen met zich mee dragen om het evangelie van Jezus Christus bekend te maken, volgens het evangelie te leven en met het evangelie het kwaad te bestrijden! Ik probeer u in dit boek deelgenoot te maken van de geheimenissen die God gegeven heeft. Het is mijn gebed dat God dit boek zal gebruiken om de mensen te waarschuwen voor de dingen die komen gaan. Het is ook mijn gebed dat het hoop en troost zal geven aan hen die God vertrouwen op Zijn Woord. En mijn allergrootste wens is dat God dit boek zal gebruiken om hen, die nog niet geloven en nog niet gered zijn, tot het reddende geloof in Christus Jezus te brengen.”
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 dagen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis