Partners nieuw begin Maria Elferink

Partner Ernst Lange reist door het noorden van Syrië en Irak op een persoonlijke missie. Hij probeert zijn geweten te zuiveren, door de families van zijn vroegere slachtoffers te helpen, Hij heeft er in de Syrische oorlog gevochten als huurling voor verschillende strijdgroepen en heeft er meegedaan aan martelingen en executies. Nu redt hij het leven van een klein jongetje met schisis en later helpt hij twee jonge homo’s ontsnappen uit de gevangenis, waarin ze gemarteld werden om hun geaardheid. Als altijd zorgt Tom Kingston voor de opvang en begeleiding van deze nieuwe Partnerleden. Zij kunnen op Partner House aan een nieuw leven beginnen. Maar plots klinkt een roepstem uit het verleden. Zijn oude strijdmakker George al-Wahib blijkt niet dood, maar werd in Afghanistan gevangen gehouden door de Taliban. Samen met Rachid al-Alawi gaat hij hem halen en brengt hem thuis. Maar de Taliban geeft nooit op en neemt verschrikkelijk wraak. Tom ’s vrouw en kind komen om bij een aanslag. Hoe moet hij deze klap te boven komen?
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 26,68
Voorraad:
Levertijd:

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis