Opa Jan maakt zijn huis schoon Marius van Dokkum

In het huisje van opa Jan ligt veel rommel. Als hij er over struikelt moet hij van zijn dieren aan de schoonmaak. Er gebeuren dan allemaal gekke dingen, kijk maar.

Marius van Dokkum is zowel de bedenker, illustrator als tekstschrijver. Een volwassene raakt bijna niet uitgekeken en een kind al helemaal niet.
De tekst helpt de verhaallijn vast te houden zodat je de draad weer op kunt pakken als je even verdwaalt door de details in de tekeningen.

Opnieuw heeft Marius van Dokkum weer een schitterend prentenboek afgeleverd. De gedetailleerde aquarellen zijn met veel humor geschilderd en bij het herlezen vallen steeds weer nieuwe grapjes op. Geen paperback maar stevig boek op A4 formaat.

Naar de andere delen van Opa Jan

<>
 • De wondere wereld van Opa Jan
 • Opa Jan maakt zijn huis schoon
 • Opa Jan wint een olifant
 • Opa Jan is ook als voordelige set verkrijgbaar.

  Expositie Marius van Dokkum
  Informatie over de expositie van Marius van Dokkum van 19 oktober 2010 tot 2 januari 2011 in Slot Zeist: <>Persbericht_Marius_van_Dokkum"
  Voorraad:
  Nieuw
  Verkrijgbaar in
  Broekhuis Hengelo
  Prijs:
  € 12,95
  Voorraad:
  Levertijd:

  Afwijkende levertijd: 1 tot 2 Dagen.

  Reserveren en ophalen

  Voorraad:
  Nieuw
  Verkrijgbaar in
  Webshop
  Prijs:
  € 12,95
  Voorraad:
  Levertijd:

  Levertijd 1-2 dagen

  Winkelvoorraad

  Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  Reserveren

  Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

  .
  pro-mbooks1 : broekhuis