Een volmaakte dag Mazzucco, M.

‘De strijd is nog niet verloren zolang er boeken zijn zoals Melania Mazzucco die schrijft.’ EL PAÍS
‘Buitengewoon mooie roman… prachtig.’ TROUW over Vita
Rome, een nacht in mei. De politie staat op het punt een inval te doen in een appartement: iemand heeft schoten gehoord en hulpgeroep. Dan begint een flashback van vierentwintig uur waarin de lezer kennismaakt met een aantal zeer uiteenlopende mensen: Camilla viert haar zevende verjaardag, Valentina laat een navelpiercing zetten, Elio leest de verkeerded toespraak voor op een verkiezingsbijeenkomst, Zero laat zijn eerste bom ontploffen Antonio zie zijn vrouw voor de laatste keer en iemand laadt zijn pistol met zeven kogels plus één. Terwijl de spanning stijgt en hun wegen zich kruisen op het jachtige toneel van een immer verrassend Rome, lijken hun levens gedoemd om in duizend stukjes uiteen te barsten.
Een volmaakte dag is een meerstemmige roman, een portret van een maatschappij, een hartverscheurende misdaadzaak en een grotestadsroman die zich afspeelt binnen één etmaal – een roman waarmee Melania Mazzucco haar meesterschap bevestigt.
Melania Mazzucco werd in 1966 geboren in Rome, de stad waar ze nog steed woont. In 2003 ontving ze de belangrijkste Italiaanse literaire prijs, de Premio Strega, voor haar roman Vita die ook wereldwijd juichend werd ontvangen.
Manon Smits vertaalde eerder Vita en romans van onder anderen Alessandro Baricco en Andrea Camilleri.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis