Take 7 4 CD's MEER, V. van der luisterboek

Hij moet de film kunnen maken die hem voor ogen staat.
Haar betrokkenheid kent geen grenzen.
Los Ba os de Calder n, een slaperig gehucht in aAndalusi wordt opgeschrikt door de komst van een Deense filmmaker. De burgemeester van het in verval geraakte kuuroord ziet zijn kans schoon: deze man moet het dorp weer op de kaart zetten. Als de beelden van het zwavelbad, van witte huizen en bloeiende sinaasappelbomen over de hele wereld te zien zijn geweest, zullen de toeristen het plaatsje vanzelf weer weten te vinden.
De kunstenaar - op zijn beurt - heeft ook zijn plannen met het dorp en zijn bewoners. Hij krijgt een geniaal idee. Een Nederlandse vrouw, die in een dal buiten het dorp woont, treedt op als tolk, bemiddelaar. Zij gelooft in het talenet van de Deen. Als geen ander.
Take 7 is een verhaal over verlangen. Verlangen naar aandacht, naar liefde, naar overgave.
Vonne van der Meer vond haar weg naar een groot lezerspubliek met Eilandgasten (1999), De avondboot (2001) en Laatste seizoen (2002). Boeken van haar zijn verfilmd, en vertaald in o.a. het Spaans, Duits en Frans.
Totale luisterduur:3 uur en 49 minuten

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis