Meesters in religie MEESTER, Gebroeders

Religie is de honger van de ziel naar het onmogelijke, het onbereikbare, het onvoorstelbare. Ook de Gebroeders Meester kennen die honger. Maar ze twijfelen. Moeten ze christen worden of boeddhist, kabbalist of moslirn, soenniet of sjiiet, zevendedagsadventist of gereformeerd, polythe of toch maar atheist? Al discussi nd wandelen de broers langs de meest uiteenlopende vormen van religie, waarbij ze het, zoals broers betaamt, voortdurend met elkaar oneens zijn. Maarten is streng en rationeel, terwijl Frank vooral oog heeft voor het gevoelige en het romantische. In kaderblokken en tijdbalken lichten ze religieuze mijlpalen toe. Dit alles resulteert in een hoogst informatieve en bij vlagen hilarische inleiding in religie.
Frank en Maarten Meester zijn beiden filosoof. Ze schreven eerder het succesvolle Meesters in de filosofie. De broers werken inmiddels aan hun derde boek: Meesters in therapie.
De pers over Meesters in de filosofie
‘Door kennis te nemen van het kostbare materiaal waarover de Meesters beschikken, krijg je een goede indruk van hun belezenheid en van de kwaliteit van hun kennis.’ (HET PAROOL)
‘Deze originele opzet van dit boek kan heel wat mensen interesseren’ (DE LEESWOLF)
‘De juiste balans tussen humorvol schrijven en een serieuze introductie’ (8WEEKLY.NL)
‘De beide broers zijn inmiddels begonnen aan een opvolger: ‘Meesters in de religie’. Het kan – als ze hetzelfde gebrek aan eerbied hanteren als voor de filosofen – behalve een amusant, ook een controversieel boek opleveren.’ (LEEUWARDER COURANT)
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis