Donderdag Veggiedag Miki Duerinck ; Kirstin Leybaert kookboek

52 recepten voor een dagje zonder vlees of vis

EVA verovert Vlaanderen met Donderdag Veggiedag, de campagne die je wil stimuleren om ten minste één keer per week lekker vegetarisch te eten. Minder vlees en meer vegetarisch eten zorgt voor een gezonde planeet, een betere voedselverdeling in de wereld en een gezond lichaam. Steden als Gent, Hasselt en Mechelen scharen zich achter de campagne. Ook veel gezinnen zijn het idee genegen om één keer per week vlees- en visloos te koken, maar vinden het niet eenvoudig om een alternatief op tafel te zetten.
Miki Duerinck en Kristin Leybaert hebben met Vegetarisch genieten en Vegetarisch koken in 30 minuten al ten overvloede bewezen dat vegetarische gerechten echt niet saai en smaakloos zijn. Voor Het Donderdag Veggiedag-kookboek ontwikkelden ze 52 vegetarische hoofdgerechten. De gerechten volgen de seizoenen, zijn door de thuiskok makkelijk te bereiden en bevatten geen ingrediënten waarvoor je je hele dorp of stad moet afrijden. Wat dacht je van gevulde soesjes met een crème van pastinaak, romige venkeltaartjes of gouden pompoenballetjes met gember en citroen?
Ieder recept wordt geïllustreerd door een prachtige foto van Heikki Verdurme. Straks tellen je gezinsleden de dagen af tot het weer donderdag wordt. Inspiratie vind je genoeg in Het Donderdag Veggiedag-kookboek.

Neem zeker ook een kijkje op www.vegetarischekookstudio.be.


Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis