Tussen bordelen en boeddhisme Mulder, N. een jonge antropoloog in het Bangkok van de jaren zestig

Als de jonge Niels Mulder in de jaren zestig voor onderzoekswerk naar Thailand wordt gestuurd, strijkt hij neer in Bangkok. Aanvankelijk is de ivoren toren van het universiteitscomplex zijn domein, maar al spoedig stort de aankomend antropoloog zich in het echte veldwerk. Door zijn contact met de jonge prostituée Reg leert hij geleidelijk de Thaise cultuur in al zijn facetten door en door kennen. Zijn verblijf zal uiteindelijk enkele jaren in beslag nemen en in dit informatieve en bij vlagen hilarische boek doet hij verslag van zijn wederwaardigheden in o.m. de Chinese buurt Sampeng, de sloppenwijken en de bordelen, beschrijft hij de rituelen in de tempels, het boeddhisme in de praktijk en doet hij verslag van de geanimeerde gesprekken met zijn medestudent, de jonge monnik Oethai...
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Uitg. 2004. In goede staat

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis