Jamie OLIVER, Jamie de basis van het koken

Voor dit boek werd ik geïnspireerd door een Groot Idee (en bovendien een gek idee): leid een team van kansarme jongeren op tot chefs en help hen een chic restaurant in Londen te openen. Tegen alle verwachtingen in: het werkte! We hebben allemaal ontzettend veel geleerd, vooral ik, en het gaat nog steeds heel goed met Fifteen. Elk jaar komt er weer een nieuwe groep leerlingen, en er zijn nog drie andere Fifteens geopend in de rest van de wereld. Alle inspiratie, opwinding en enthousiasme die we dat jaar voelden, vind je terug in dit boek. En uiteraard hoop ik dat er iets van overspringt naar jou.De focus van De basis van het koken ligt op verschillende kooktechnieken en stap-voor-staptips. Het introduceert ‘koken in de zak’ en Aziatisch koken. Stofomslag niet perfect.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 22,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis