D-Day: 6.6.44 PARRY, Dan Het dramatische verhaal van de grootste invasie ooit

Het dramatische verhaal van de grootste invasie ooit. Dit boek is geproduceerd door de BBC in samenwerking met het Memorial War Museum en uitgebracht ter herdenking van de massale landing van de geallieerden op de kust van Normandië zestig jaar geleden. Het was het beslissende keerpunt in de Tweede Wereldoorlog en het begin van het einde van nazi-Duitsland. West-Europa, 1944. De geallieerden besluiten over te gaan tot de grootste militaire operatie ooit om het zieltogende Europa van de ondergang te redden. Op 6 juni 1944 worden in één keer 156.000 geallieerde soldaten op een tachtig kilometer brede strook langs de kust van Normandië aan land gezet. Het is het begin van de meest gedurfde amfibische invasie die de wereld ooit heeft gezien: D-Day! Als nieuw.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 16,90
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis