D-Day: 6.6.44 PARRY, Dan Het dramatische verhaal van de grootste invasie ooit

Het dramatische verhaal van de grootste invasie ooit. Dit boek is geproduceerd door de BBC in samenwerking met het Memorial War Museum en uitgebracht ter herdenking van de massale landing van de geallieerden op de kust van Normandië zestig jaar geleden. Het was het beslissende keerpunt in de Tweede Wereldoorlog en het begin van het einde van nazi-Duitsland. West-Europa, 1944. De geallieerden besluiten over te gaan tot de grootste militaire operatie ooit om het zieltogende Europa van de ondergang te redden. Op 6 juni 1944 worden in één keer 156.000 geallieerde soldaten op een tachtig kilometer brede strook langs de kust van Normandië aan land gezet. Het is het begin van de meest gedurfde amfibische invasie die de wereld ooit heeft gezien: D-Day! Als nieuw.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 16,90
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis