Gebete aus dem Veda der Liebe PAVITSCHITZ, Marianne Katharina

Gebete aus dem Veda der Liebe schenken uns Freude, Stabilität
und Kraft aus der Liebe, die unser Herz berühren und unser ganzes
Wesen stärken und zu dem zurückführen, was wir eigentlich sind.
Würdige, wertvolle, göttliche Wesen, die Mensch geworden sind
und die ihre Schöpferkraft vom Herzen heraus leben. Das Feuer der
Liebe - Sonnenaufgang und Sonnenuntergang, unterstützen uns
dabei, die Wirkung der Gebete zu verstärken und zu aktivieren. Denn, es heißt, dass wir in diesen Farben der Liebe, die uns der
Himmel schenkt, dem Göttlichen am Nächsten sind. Ob es nun eine
Zeile ist, die wir in unser Herz schmelzen lassen und so in der Liebe verwirklichen, oder das ganze Gebet, unser Leben bekommt eine neue Fülle und einen neuen Reichtum geschenkt.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 26,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 10 tot 12 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis