Waarom mannen altijd alles uitstellen PEASE, A. & B. en vrouwen alles zo goed voor elkaar hebben

Waarom raken vrouwen zo gestrest van het kerstinkopen doen en kunnen mannen geen cadeaus inpakken? Waarom zijn volwassen mannen zo dol op jongensspeelgoed? Waarom lukt het vrouwen niet om het tv-programma op te nemen dat je met Kerst absoluut niet wilt missen en kunnen ze de kerstboom niet recht zetten? De feestdagen die je met je familie viert zijn vaak stressvol. Juist in de kerstperiode zijn de verschillen tussen man en vrouw wel erg opvallend. Met veel humor leggen Allan en Barbara Pease uit waar die verschillen vandaan komen en hoe je ermee om kunt gaan. Ze vertellen hoe je ervoor zorgt dat je gasten zich op hun gemak voelen, hoe je ruzie onderweg naar een kerstfeest vermijdt en hoe je deze Kerst problemen met je schoonmoeder oplost. Op die manier zullen jouw feestdagen in elk geval ontspannen verlopen!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis