Duivelsrug Peter de Zwaan

Jeff Meeks, hoofdpersoon uit De voeder, is neergestreken in de woestijn van Arizona, 'geen verblijfplaats voor mensen die van luxe houden, of van uitjes met de buren'. Hij maakt er kennis met Kaya, die een dal verder met haar gehandicapte nan Len in een trailer woont. Tussen de drie ontwikkelt zich een eigenaardige vorm van vriendschap.
Op die manier houden Jeff, Kaya en Len elkaar gezelschap in de meedogenloze woestijn. Totdat Jeff op een dag Kaya en Len vermoord aantreft en besluit koste wat kost met de moordenaars af te rekenen.
De nationale top van het genre.' - De Telegraaf
De pers over De voeder:
Peter de Zwaan begeeft zich glorierijk naar de oerbasis van de hardboiled thriller.' - VN Detective & Thrilergids (vier sterren)
De openingspassage van dit boek is een toppunt van zwarte humor, de rest stilistisch superieur.' - NRC Handelsblad
Een fantasievolle hardboiled thriller van Nederlandse bodem die de concurrentie met Amerikaanse collega's met gemak aankan.' - Crimezone.nl
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,45
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis