Bevrijding! PINO, Ronald theologie voor chronisch buitenkerkelijken

[1e druk]. Bevrijding is in de woorden van psycholoog Ronald Pino 'niet kunnen geloven in de Bijbel, niet kunnen geloven in de God van de kerken, en toch God vinden, en nog wel als een God van Liefde.' Dit meeslepend geschreven boek is een zoeken naar bevrijding van twijfels over het bestaan van God, verlossing van onbeantwoorde vragen over ellende en de zin van het leven. In positieve zin betekent bevrijding het vinden van je roeping in het leven en het ontmaskeren van de betekenis van de dood. BEVRIJDING! gaat over de concreet alledaagse, buiten- of bovenkerkelijke omgang met het onuitwisbaar goddelijke in het menselijk leven. Goed exemplaar. Trefw.:// Geloof / Psychologie
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 5,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis