Verzekeringsrecht S.J. Plemp

Verzekeringsrecht behandelt het verzekeringsrecht in een brede context. Naast het eigenlijke verzekeringsrecht komt verwante wet- en regelgeving aan de orde, zoals de toezichtswetgeving (Wft), de Wet op de medische keuringen en de Wet op belastingen van rechtsverkeer (assurantiebelasting).

Verzekeringsrecht volgt, na een inleiding over verzekeren en risico's en de betrokkenen bij de verzekering, de chronologische weg van de verzekering, van totstandkoming tot beëindiging en besteedt tenslotte aandacht aan geschillenbeslechting.

Verzekeringsrecht behandelt uitgebreid zowel de schadeverzekering als de levensverzekering. Vele rechterlijke uitspraken, verzekeringsvoorwaarden en voorbeelden zijn openomen om een brug te slaan tussen recht en praktijk. Iedere paragraaf wordt afgesloten met een vraag om de stof te verwerken. De richtlijnantwoorden zijn in het boek opgenomen.

De tweede druk van Verzekeringsrecht is geheel geactualiseerd en sluit daarmee aan bij de huidige stand van zaken.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 66,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis