Culture of the Fork - A Brief History of Everyday Food & Haute Cuisine in Europe REBORA, Giovanni A Brief History of Everyday Food and Haute Cuisine in Europe

Along with the cross-cultural exchange of Old and New World, East and West, came new foodstuffs, preparations, flavors, utensils and table manners. Rebora has crafted an elegant and accessible history filled with fascinating information and illustrations. The book is divided into brief chapters covering the history of various foods and gastronomy.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 47,95
Voorraad:
Levertijd:

Afwijkende levertijd: 8 tot 10 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis