Een nieuwe weg Rijn, W. van voor Vrijheid, Veiligheid en Vrede

Waarom (Why) een Stichting W.H.Y. (World moral Health Youth)?
Om in het derde millennium van een onzekere wereld samen met de jeugd ‘Een Nieuwe Weg’ te ontsluiten door het overbruggen van hemelsbrede afstanden. Met het doel iedereen op termijn te verzekeren van de haar of hem toekomende Vrijheid, Veiligheid en Vrede in een moreel ontspoorde (geestelijk verdronken) samenleving.
Door in de huidige ICT-era, een denkproces op gang te brengen, hoe van jongs af aan met behulp van alle beschikbare informatie- en communicatiemiddelen, collectief en individueel organisatorisch vorm kan worden gegeven aan:
Wereldomvattende preventieve ‘morele vaccinatieprogramma’s’.
Voor een gezonde evolutie van de geest bij alle verdeelde, verdwaalde en verdwaasde kindren van Vader in Jodendom, Christendom, Islam en alle andere religies.
Waarom en Hoe?
Niet langer geloven in een God (Allah) van Geweld maar in Vader van Liefde
W.H.Y.
World moral Health Youth Foundation
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis