Geest Robert Harris

Adam Lang was de langstzittende en meest controversiële Britse premier van de afgelopen halve eeuw. Nu hij zijn taak heeft neergelegd, accepteert hij een buitengewoon hoog bedrag om zijn memoires te schrijven. Nadat zijn ghostwriter is verongelukt, ontdekt diens opvolger veel meer geheimen over zijn leven dan Lang ooit had willen onthullen. Geheimen die een ander licht werpen op Langs loopbaan en die de wereldpolitiek op haar grondvesten kunnen doen schudden. Dodelijke geheimen. Robert Harris studeerde in Cambridge en verwierf als auteur internationale faam met zijn romans Vaderland, Enigma, Archangel en Pompeii. Recentelijk verschenen Imperium en Lustrum, de eerste delen van zijn drieluik over Cicero. Geest werd onderscheiden met de International Thriller Writers Award 2008. Geest is door Roman Polanski verfilmd als The Ghost Writer, met Ewan McGregor en Pierce Brosnan in de hoofdrol. De film werd op het filmfestival Berlijn bekroond met een Zilveren Beer voor Beste Regie.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis