RealAge ROIZEN, M.F. & STEPHENSON, E.A. ben je zo jong als je kunt zijn?

Ben je zo jong als je kunt zijn?Stel je een reünie van de middelbare school voor... Hoewel iedereen uit je klas ongeveer dezelfde leeftijd heeft, ziet niet iedereen er even oud uit. Sommigen lijken wel tien jaar ouder, anderen zijn geen spat veranderd. Hoe lukt hetsommige mensen toch er jeugdig te blijven uitzien, terwijl de levensklokonverstoorbaar doortikt?Dr. Michael Roizen ontwikkelde het RealAge programma, waarmee je door je leefstijl, voedingspatroon, vitaminegebruik en beweging, vele jaren jonger kunt zijn dan je geboortedatum aangeeft. Met behulp van een uitgebreide vragenlijst in dit boek kun je je eigen RealAge berekenen. Deze vragen zijn gebaseerd op gegevens uit honderden medische onderzoeken op het gebied van gezondheid en het proces van veroudering. Vervolgens wordt er nauwgezet beschreven welke factoren van invloed zijn op je RealAge en welke stappen je zelf kunt nemen om je leeftijd te verlagen en daarmee je gezondheid te verbeteren. Zo kan één keer per dag flossen je RealAge met 6,4 jaar verlagen; een aspirientje per dag brengt je RealAge met 1,9 jaar naar beneden en het verschil tussen een ideale en een hoge bloeddruk kan zelfs meer dan 20 jaar verschil uitmaken... Met de tips over het verlagen van je eigen leeftijd die in dit boek worden gegeven, krijg je zelf controle over het verouderingsproces!
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis