Vrouwen zijn leuker ROODNAT, Joyce Zeventien sterke aanwijzingen

Voor alle vrouwen die genieten van bevestiging (en wie doet dat nou niet?) en voor alle mannen die graag hun zegeningen tellenVrouwen zijn leuker? Ja, dat is zo. Hoe dat komt onderzoekt Joyce Roodnat in een sprankelend boek vol mooie verhalen en vileine observaties. Het boek is een ode, maar ook een waarschuwing. Want laten we eerlijk zijn: de wijvenstreek is een feit, die kunnen we niet onder de mat vegen.Roodnat liet zich inspireren door filmsterren, popheldinnen, kunstenaars en muzes. Echt en verzonnen. Van Madonna tot Barbie en de opblaassekspop; van Lady Gaga tot Anna Karenina en Floddertje. Over Een kwestie van lef, waarvan 50.000 exemplaren werden verkocht:¿Handig voor vrouwen van alle leeftijden.¿ LIBELLE¿Een must-have voor alle vrouwen die weigeren zich iets aan te trekken van vooroordelen.¿ NOUVEAUJoyce Roodnat (1955) werkt bij NRCHandelsblad. Ze schreef twee romans: ¿t Is zo weer nacht (2001, bekroond met de Geertjan Lubberhuizenprijs én de Debutantenprijs) en Sterrenschot (2005, Tiplijst van de AKO Literatuurprijs). In 2007 publiceerde ze de bestseller Een kwestie van lef. Stijlgids voor vrouwen tussen de 40 en de 60+ .
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis