Een mooie hondenbaan Rosenmoller, P.

'De Berlijnse muur stond nog overeind toen ik de politiek inging. Vanaf de eerste Groenlinkse dag was ik erbij. En wat is er veel gepraat. Zinvol en zinloos. Maar oeverloos veel. Debatten, scherpe debatten met de regering, interne debatten in de fractie en de partij. En waar zoveel is gepraat, kan ook wat worden geschreven. Over de hoogtepunten en dieptepunten. Een boekje open, ook over de interne verhoudingen. Over geheime gesprekken, over uitzonderlijke gebeurtenissen, over komische incidenten. Over zweten, lachen en huilen. Het persoonlijke verhaal van 13 jaar Haagse werkelijkheid. Over de relatie met het kabinet, het circus van de fractievoorzitters, de persoonlijke omgang met andere politici. En niet te vergeten de rol van de pers. Gebeurtenissen die vragen om reflectie en analyse. Natuurlijk ook over het laatste, turbulente jaar 2002. Jaren waarin veel wordt gevraagd van gezin en vriendschap. Jaren die nooit helemaal op zichzelf stonden. Dus zijn er flashbacks naar vroeger: het katholieke gezin waarin ik opgroeide, de roerige jaren waarin ik studeerde en natuurlijk de dynamische haventijd waarin ik werkte.' Een mooie hondenbaan is een prachtig persoonlijk - en historisch - document. Het is geschreven op de manier waarop Paul Rosenmöller politicus was: alert, indringend, meeslepend en integer.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,94
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,94
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis