Lift Ryan W. Quinn ; Robert E. Quinn hoe je zelf elke situatie positief kunt beinvloeden

We willen allemaal positieve invloed hebben, maar vaak, ondanks onze beste bedoelingen, mislukt dit door gevoelens of gedachten waar we ons niet eens bewust van zijn. In dit verheffende boek maken Ryan en Robert Quinn duidelijk dat het lang niet altijd zo hoeft te gaan. Ze laten zien hoe je jezelf en je collega’s op een hoger plan kunt brengen en raken daarmee de essentie van positief leiderschap.
? Lift beschrijft vier denkrichtingen die je in staat stellen positieve verwachtingen te hebben en invloed op elk aspect van je leven, zowel op het werk als thuis.
? Het bevat aansprekende persoonlijke verhalen die de belangrijkste principes tot leven brengen.
? Het is toegankelijk en tegelijk geworteld in hoogst actuele onderzoeken in de psychologie en sociale wetenschappen, met aandacht voor leiderschap en effectiviteit van de organisatie.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 31,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis