Binnenstebuiten SANDERS, Stephan over politiek, personae & het persoonlijke

Nederland beleeft alweer een paar jaren 'interessante tijden' zoals de Chinese verwensing luidt. Nog niet lang geleden kon je het land typeren met deze ene, karakteristieke krantenkop: 'Overleg hervat'. Maar die geeuw van de gemeenzaamheid werd wreed verstoord door twee politieke moorden, op Fortuyn en Van Gogh, tegen de turbulente achtergrond van 11 september, de spanningen van een multiculturele samenleving en de oorlog in Irak.

In Binnenstebuiten onderzoekt Stephan Sanders de grenzen van de politiek. Willen wij dat onze politici idolen zijn, net zo bekend en toch zo veraf als de popsterren waar pubers mee dwepen? En hoe persoonlijk zijn we nog als we publieke figuren die we uitsluitend van de tv kennen, aanspreken bij hun voornaam en tot onze beste vrienden rekenen?
Binnenstebuiten is een boek over de moeizame verhouding tussen de politieke buitenwereld en wat Sanders 'de binnenblues' noemt - ' dat wat zich niet laat annexeren door de politiek, nauwelijks publiek verdraagt en toch gezegd wil worden en geschreven.'
Uitgesproken politiek en toch intiem.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis