Introduction to Clinical Nutrition SARDESAI, Vishwanath (Wayne State University, Detroit, Michigan, USA)

"Dietary factors have been implicated in at least four of the ten leading causes of death in the U.S. (heart disease, cancer, diabetes, and stroke). Nevertheless, physicians frequently receive inadequate training in nutrition to properly counsel their patients. Introduction to Clinical Nutrition, Third edition discusses the physiologic and metaboli
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 228,60
Voorraad:
Levertijd:

Tijdelijk niet leverbaar

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis