Fisch gestrichen SCHAFER, Silke Geschichten aus Terrandessa

Woher hat der Corlanische Zugbrückenpinkler seinen Namen? Wie wird man Drachenflüsterer? Und was hat es mit dem Drei-Insel-Fest auf sich?
Die Sammlung von Kurzgeschichten schließt sich an den Roman, Band 1, an und beantwortet diese und viele andere Fragen.
Helden aus "Drachengrün und Rabenschwarz" nehmen die Leser mit in die fantastische Welt von Terrandessa und lassen sie teilhaben an ihren Abenteuern.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis