Vroem, vroem + CD SCHEELE, D. liedjes voor onderweg

Ik ga op reis en neem mee... Vroem vroem - Liedjes voor onderweg!

Verveel jij je ook als je onderweg bent? Heb je alle spelletjes al gespeeld en is de reis nóg niet voorbij? In dit boek met cd laat Dirk Scheele zien én horen hoe leuk het is om onderweg te zijn. Ga je kamperen in Nederland? Of ga je naar een land met hoge bergen waar ze een gek taaltje spreken? Of ben je op weg naar een pretpark? Dirk Scheele zingt over alles wat met korte en lange reizen te maken heeft. In het boek vind je de complete teksten van de liedjes, afgewisseld met vrolijke illustraties van Harmen van Straaten. Niet alleen leuk voor onderweg, maar ook voor thuis!

De liedjes van Dirk Scheele zijn razend populair bij jonge kinderen. Inmiddels heeft hij meer dan 200.000 cd's en dvd's verkocht! Dirk Scheele treedt op in theaters in Nederland en België en is regelmatig te zien in verschillende televisieprogramma's.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis