Conturen SCHOEN, Robert

Ein Tipp, wie Sie am meisten Genuss bei der Lektüre von Robert Schöns vorliegendem Buch haben: Lesen Sie langsam.

Ansonsten setzen Sie sich der Gefahr aus, in den Kurzgedichten den tiefgründigen Sinn oder in den längeren Gedichten die fein gezeichneten Geschichten zu verpassen. Robert Schön braucht nicht verschwenderisch mit Worten umzugehen, um seine Gedichte zu erschaffen, und trotzdem: es wird alles gesagt.

Abgerundet wird das Werk durch harmonisch eingefügte Fotografien, die die Seele des Lesers berühren werden.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 16,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 10 tot 12 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis