Het geheime avondmaal Sierra, J.

Een bloedstollende thriller waarin het leven en de kunst van Leonardo da Vinci zich verweeft met meer en minder bekende periodes en figuren uit de geschiedenis. Doorspekt met sfeervolle beschrijvingen van architectuur, kunst en literatuur.
Een sterke mix van feit en fictie, en een goed gedoseerd spel met geheime codes die langzaam maar zeker onthuld worden.
Inhoud
Het is 1497. De geniale schilder Leonardo da Vinci werkt op verzoek van de hertog in Milaan aan Het laatste avondmaal. De schildering wekt veel beroering op omdat ze blasfemisch zou zijn – de kunstenaar heeft zichzelf als een van de apostelen afgebeeld, en niet Judas is geportretteerd als de verrader, maar Petrus. In Milaan heerst grote onrust. Er circuleren anonieme brieven van iemand die zich De profeet noemt en die voorspelt dat de stad aan rampspoed ten onder gaat. Paus Alexander VI geeft inquisiteur Agustín Leyre de opdracht om De profeet te ontmaskeren en de rust in de stad te herstellen. Maar dan vinden enkele pelgrims, die naar Milaan waren gekomen om Da Vinci aan het werk te zien, de dood. Agustín vermoedt het bestaan van een geheimzinnige sekte, maar wie is hun leider: is het De profeet of Da Vinci? Welk geheim herbergt het Latijnse vers waarmee De profeet zijn brieven ondertekent? En wat staat er in het blauwe boekje dat Da Vinci niet uit handen wil geven?
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 14,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

inclusief bijpassende doos

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis