Gezegende ouderdom SNOWDON, David & IDEMA, Thera wat we door het bestuderen van de nonnen leren over lhet leiden van een anger, gezonder en zinvoller leven

Veel mensen zijn bang voor de gevolgen die de ouderdom met zich meebrengt. Kwaaltjes, kindsheid, het aftakelen van het lichaam en een gebrekkig geheugen lijken onlosmakelijk verbonden met het ouder worden.
In 1986 besloten 678 zusters van de congregatie van de Notre-Dame mee te werken aan een intensief onderzoek naar de oorzaken van alzheimer en andere hersenziekten. Onder leiding van wetenschappelijk onderzoeker David Snowdon ondernemen zij een zoektocht naar gezonder ouder worden die de medische wereld volledig op zijn kop heeft gezet.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,45
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis