Handboek overleven op zee SPELTHAN, Joop

Handboek overleven op zee is bedoeld voor iedereen die op enigerlei wijze de zee of de grote wateren, zoals het IJsselmeer, de Waddenzee of de Zeeuwse wateren, als werkterrein heeft of daar zijn vrije tijd doorbrengt en zich wil indekken tegen een ongeval, waarbij het eigen schip of platform verloren gaat. Het is tevens geschreven voor studenten aan zeevaartscholen die er een welkome aanvulling op hun studie in zullen vinden. De beschreven gedragsregels op zee zijn uitvoerig voorzien van commentaar en toelichting, waardoor de lezer een goed inzicht krijgt hoe die gedragsregels aan het verbeteren van de overlevingskansen na bijvoorbeeld schipbreuk kunnen bijdragen. Dit maakt het boek in het bijzonder geschikt voor (aanstaande) scheepsofficieren en andere leidinggevenden bij maritieme activiteiten. Het boek behandelt zowel de theorie als de praktijk, door samenvoeging van de resultaten van laboratoriumonderzoeken en testen onder natuurlijke omstandigheden; daarnaast geeft het de harde feiten uit analyses van zeerampen. Bovendien zijn gegevens gebruikt van proeven met reddingvlotten onder representatieve omstandigheden voor de kust van Groenland (windkracht acht en golfhoogten tot acht meter).
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis