Finest Fifty e-commerce 2010 Tim Besselink ; Geert J. Grimberg ; Geert-Jan Smits ; Bart ter Steege de vijftig beste praktijkvoorbeelden op het gebied van e-commerce

In deze zesde editie van Finest 50 e-commerce beschrijft adviesbureau Jungle Minds de vijftig beste praktijkvoorbeelden van online verkoop. De auteurs leggen de geheimen achter succesvolle websites bloot en beschrijven nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online marketing, social media, targeting, engagement, conversie en retentie.

Het boek is een must-have voor elke internetprofessional. U krijgt inzicht in het hoe en waarom van de beste websites van dit moment. De concrete tips die elke case bevat, kunt u direct toepassen om uw online resultaten te verbeteren.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 24,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis