De weg van de Samoerai Tsunetomo, Y. De nieuwe geillustreerde editie van het stijlboek van de Japanse krijgsadel

300 jaar geleden schreef Yamamoto Tsunetomo de Hagakure, een meesterwerk op het gebied van de kunst en codes van de samoerai, de Japanse strijders. Sindsdien hebben samoeraileiders het bewaard en als morele en praktische handleiding gebruikt. Was het vroeger slechts in te zien door een select gezelschap, nu is het voor iedereen beschikbaar via dit schitterende ge•llustreerde boek.Waar 'de Heerser' van Machiavelli toont hoe te midden van verraderlijke politieke intriges te slagen, en 'de kunst van het oorlogvoeren' van Sun Tzu strategieën beschrijft voor een overwinning zonder bloedvergieten, biedt Hagakure inzicht in de Japanse krijgskunst - een levenswijze die is gestoeld op Zen en de confuciaanse filosofie.Yamamoto Tsunetomo vertelt zijn lezers hoe moed te bevorderen, onzelfzuchtig te dienen en meester te worden van het eigen lot. Zijn tijdloze wijsheid en diepgaande aforismen weerspiegelen belangrijke principes die ook vandaag de dag nog van toepassing zijn op het leven. Deze geïllustreerdeuitgave van de klassieke tekst is een essentiële aanwinst voor iedere huisbibliotheek.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis