Achterhoek en Liemers VAN ROOSENDAAL, A. oorsprong en Liemers

Tussen IJssel, Rijn en de Duitse grens ligt een landschappelijke parel die zijn unieke uiterlijk verkreeg door natuurlijke zowel als menselijke activiteiten. Door deze combinatie ontstond een karakteristiek bekenlandschap met heuvelrijen, afgewisseld door bouw- en weidelanden, buurtschappen en landgoederen. Dit unieke samenspel van mens en natuur wordt in deze uitgave op begenadigde wijze in beeld gebracht en van achtergrondinformatie voorzien. Fotograaf Ad van Roosendaal geeft op liefdevolle wijze zijn kijk op tal van ontwikkelingen en kenmerken van dit gebied. Zijn werk getuigt van grote visuele kwaliteit en diepe betrokkenheid. Het resultaat is een indrukwekkend palet dat verleden, heden én toekomst van deze bijzondere landstreek belicht.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis