Achterhoek en Liemers VAN ROOSENDAAL, A. oorsprong en Liemers

Tussen IJssel, Rijn en de Duitse grens ligt een landschappelijke parel die zijn unieke uiterlijk verkreeg door natuurlijke zowel als menselijke activiteiten. Door deze combinatie ontstond een karakteristiek bekenlandschap met heuvelrijen, afgewisseld door bouw- en weidelanden, buurtschappen en landgoederen. Dit unieke samenspel van mens en natuur wordt in deze uitgave op begenadigde wijze in beeld gebracht en van achtergrondinformatie voorzien. Fotograaf Ad van Roosendaal geeft op liefdevolle wijze zijn kijk op tal van ontwikkelingen en kenmerken van dit gebied. Zijn werk getuigt van grote visuele kwaliteit en diepe betrokkenheid. Het resultaat is een indrukwekkend palet dat verleden, heden én toekomst van deze bijzondere landstreek belicht.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis