Genadeslag WAITES, Martyn

GENADESLAG
MARTYN WAITES
The Hammer, een moordenaar met 100% kans op success...
Het leven van de beroemde onderzoeksjournalist Joe Donovan stortte in toen zijn zesjarige zoontje spoorloos verdween. Nu hij eigenlijk een kluizenaarsbestaan leidt, komt hij opnieuw in het licht van de schijnwerpers als een wanhopige jongen contact met hem zoekt. Jamal, op de vlucht voor zijn leven, heeft iets in zijn bezit dat de sleutel inhoudt tot Donovans verleden. Als lang begraven geheimen aan de oppervlakte komen en de lijken zich opstapelen, merkt Donovan dat hij gevangen zit in een sinister web van angst. Om te overleven en de verontrustende waarheid over deze gevaarlijke onderwereld te ontdekken, stelt hij een team samen om hem bij te staan, een team van outsiders dat het niet kan schelen aan welke kant van de wet het opereert.
En Donovan zal hun hulp zeker nodig hebben. Want hij en Jamal worden opgejaagd door een meedogenloze moordenaar. Een moordenaar die het woord genade niet kent...
Martyn Waites is geboren en getogen in Newcastle upon Tyne. Voor hij schrijver werd was hij acteur. Hij schreef zowel toneelstukken als thrillers en korte verhalen. Nu wordt hij beschouwd als een van de toonaangevendste schrijvers van de Britse thriller noir.
'Boeit, zet de duimschroeven aan, en laat je niet meer los.' Mark Billingham
'Genadeloos, hypnotiserend.' Ian Rankin
'Een van de helderste sterren aan het Britse thrillerfirmament.' John Connolly
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Vouw in hoek van de band, aan de achterkant.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis