De WK-Gids voor geschoolde voetbalfans WEILAND, M. & WILSEY, S. 32 schrijvers over de landen

De WK-gids voor Geschoolde Voetbalfans is meer dan een geweldig bladerboek; het is een onderhoudende en informatieve inleiding op de spelers en teams van het WK 2006, en op hun landen van herkomst. Het is een verzameling originele reportages en memoires over alle 32 deelnemende naties, geschreven door 32 vooraanstaande auteurs van over de hele wereld, onder wie Geoff Dyer, Dave Eggers, Eduardo Galeano, Jorge Castaneda, Aleksander Hemon, Nick Hornby, John Lanchester, Henningt Mankell, Tim Parks, Caryl, Phillips, Sukhdev Sandhu, Eric Schlosser en James Surowiecki. Daarnaast biedt het boek ook nog eens alles wat een fan - van de bevlogen wedstrijdanalist tot de nieuwkomer - nodig heeft om het Wereldkamioenschap Voetbal te kunnen volgen, van de openingswedstrijd tot de finale. Zoals de uitslagen van de voorafgaande toernooien en statistieken over de spelers en teams, naast tabellen die aangeven hoe hun landen scoren als het gaat om Bruto Nationaal Product, bevolkingstoename, aantal geinfecteerden met AIDS/ HIV, olieverbruik, militaire uitgaven, gemiddeld aantal uren televisiekijken, en nog veel meer.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis